Over ons

FlexiVers richt zich al sinds 2001 op het leveren van zowel bewerkte als onbewerkte versproducten aan horecabedrijven. Maar ook kinderopvangcentra en kantoren bestellen hun groenten en fruit bij FlexiVers. Flexibiliteit en de kwaliteit van de producten staan hierbij voorop.

FlexiVers mag regelmatig een bijdrage leveren aan diverse sponsorprogramma's en tv-programma's. Zo zijn de versproducten van FlexiVers bijvoorbeeld in de smaak gevallen bij de redactie van Junior Masterchef.

Certificeringen
 

ISO 22000


Tot juni 2019 was FlexiVers HACCP gecertificeerd. Inmiddels is FlexiVers een stap omhoog gegaan op het gebied van certificatie; de ISO 22000 norm. Deze norm hebben wij succesvol mogen implementeren in juni 2019 na het doorlopen van de hierbij passende audit. Iets waar we érg trots op zijn en wat voor FlexiVers het uitgangspunt is om onze kwaliteit te kunnen handhaven.

ISO 22000 is een standaard op het gebied van voedselveiligheid die werd ontwikkeld door de Internationale Organisatie voor Standaardisatie. Deze standaard werd afgeleid van ISO 9000 en werd gepresenteerd op 1 september 2005. de volledige naam van de standaard is ISO 22000 Voedselveiligheid managementsystemen - eisen aan een organisatie in de voedselketen.

Deze ISO-norm werd ontwikkeld met als doel een voedselveiligheidsnorm in de markt te zetten die wereldwijd geaccepteerd kan worden. ISO 22000 is toepasbaar op de gehele voedingsketen, inclusief toeleveranciers als koelhuizen, transportbedrijven, machinebouwers en producenten van verpakkingsmaterialen.

In ISO 22000 zijn eisen op het gebied van Food Defense opgenomen; het beveiligen van de productiefaciliteit tegen opzettelijke besmettingen.

 
“Steeds meer horecaondernemers ontdekken FlexiVers als ideale versleverancier. Onder hen bevinden zich evengoed chique restaurants als een lokale brasserie."

Bron: Hap & Tap
"De sleutel tot het succes van deze groentespecialist uit Hardinxveld-Giessendam? De bedrijfsnaam spreekt boekdelen: flexibiliteit en versheid. Eigenaar Rudolf Sluimer en zijn team spelen flexibel in op al je wensen.”

Bron: Hap & Tap