Over ons

FlexiVers richt zich al sinds 2001 op het leveren van zowel bewerkte als onbewerkte versproducten aan horecabedrijven. Maar ook kinderopvangcentra en kantoren bestellen hun groenten en fruit bij FlexiVers. Flexibiliteit en de kwaliteit van de producten staan hierbij voorop.

FlexiVers mag regelmatig een bijdrage leveren aan diverse sponsorprogramma's en tv-programma's. Zo zijn de versproducten van FlexiVers bijvoorbeeld in de smaak gevallen bij de redactie van Junior Masterchef.

Certificeringen
 

FSSC 22000


Tot juni 2019 was FlexiVers HACCP gecertificeerd. FlexiVers is per 1 juni 2019 een stap omhoog gegaan op het gebied van certificatie; de ISO 22000 norm. Deze norm hebben wij succesvol mogen implementeren in juni 2019 na het doorlopen van de hierbij passende audit. Iets waar we érg trots op zijn en wat voor FlexiVers het uitgangspunt is om onze kwaliteit te kunnen handhaven. Sinds mei 2020 is FlexiVers wéér een stap omhoog gegaan: De FSSC 22000 certificering.

FSSC 22000 is een standaard op het gebied van voedselveiligheid die werd ontwikkeld door de Internationale Organisatie voor Standaardisatie. Deze standaard werd onder andere afgeleid en uitgebreid vanuit ISO22000.

Deze norm werd ontwikkeld met als doel een voedselveiligheidsnorm in de markt te zetten die wereldwijd geaccepteerd kan worden. FSSC 22000 is toepasbaar op de gehele voedingsketen, inclusief toeleveranciers als koelhuizen, transportbedrijven, machinebouwers en producenten van verpakkingsmaterialen.

In FSSC 22000 zijn de eisen op het gebied van Food Defence opgenomen.


 
“Steeds meer horecaondernemers ontdekken FlexiVers als ideale versleverancier. Onder hen bevinden zich evengoed chique restaurants als een lokale brasserie."

Bron: Hap & Tap
"De sleutel tot het succes van deze groentespecialist uit Hardinxveld-Giessendam? De bedrijfsnaam spreekt boekdelen: flexibiliteit en versheid. Eigenaar Rudolf Sluimer en zijn team spelen flexibel in op al je wensen.”

Bron: Hap & Tap