Over smaak valt te twisten...

…maar niet over kwaliteit. FlexiVers levert al sinds 2001 de beste kwaliteit bewerkte en onbewerkte groente en fruit. Altijd met een uitstekende service en flexibiliteit. Gewoon elke dag en altijd vers!

Producten uit alle hoeken van de wereld

Mango’s uit Mali, truffels uit Italië, haricots verts uit Kenia, verse kruiden van eigen tuinders, komkommers uit het Westland en appels en peren uit de Betuwe: het hele jaar kan FlexiVers een breed assortiment aanbieden, afkomstig uit alle hoeken van de wereld.


Bekijk onze producten
Verrassend, Vers en Veelzijdig
De meerwaarde van FlexiVers:

Dagvers


FlexiVers werkt nauw samen met lokale tuinders. Hierdoor kunt u rekenen op een zeer ruim aanbod van dagelijks verse groenten en fruit.


Ruim assortiment


Naast de dagverse en gesneden producten biedt FlexiVers een ruim assortiment aan onder andere exotisch fruit, verse kruiden en meer.


Service


Flexibiliteit en kwaliteit; dit zijn de sleutelwoorden van FlexiVers. U kunt altijd rekenen op persoonlijk contact met één van onze vriendelijke medewerkers


EasyVers


Dit is het huismerk van FlexiVers voor bewerkte producten. Voor al uw (fruit)salades en heerlijke stamppotten en nog meer kunt hier terecht.

Volg ons op Facebook