EasyVers is het huismerk van FlexiVers voor bewerkte producten. Voor al uw gesneden groenten en fruit, roerbakmixen, groente- en fruitsalades en heerlijke stamppotten kunt u terecht bij EasyVers. Ook is er volop keuze in het snijden, koken of persen van diverse soorten vruchtensap.
Mogelijkheden

De mogelijkheden omtrent de producten van EasyVers zijn eindeloos. In overleg kunnen veel producten worden samengesteld die op uw wensen zijn afgestemd. Dit is mogelijk omdat alle bestellingen dagelijks worden samengesteld in onze moderne, FSSC 22000 gecertificeerde snijkeuken.


Mail naar info@easyvers.nl
Bewerkte groenten

Bij EasyVers kunt u terecht voor al uw bewerkte groenten. Alle soorten groenten verwerken wij in onze snijkeuken tot mooie eindproducten die u meteen kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan diverse slamixen en roerbakmixen, maar ook losse componenten als gesneden prei of gesnipperde ui behoren tot de mogelijkheden. Grof of fijn, alles naar wens!
Bewerkt fruit

Naast groenten bewerkt EasyVers ook fruit tot een eindproduct waar u direct mee aan de slag kunt. Een kant en klare fruitsalade, of juist enkel ananasblokjes en appelpartjes? Alles is te verwerken tot een product naar wens.
Rauwkosten en salades

Het assortiment van EasyVers bestaat onder andere uit een grote diversiteit aan rauwkosten. EasyVers produceert basis rauwkosten zonder dressing, maar ook aangemaakte rauwkostsalades met bijvoorbeeld een heerlijke bieslook-yoghurtdressing of tartaarsaus. Ook hier geldt: de mogelijkheden zijn eindeloos!
Gegaarde producten

Naast onze bewerkingen van rauwe groenten en fruit, produceert EasyVers gegaarde producten zoals stoofperen, heerlijke stamppotten en mooie aardappelpurees. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!
Een greep uit onze producten
Roerbakmix
Slamix
Paprikamix
Stamppot
Fruitsalade
Aangemaakte rauwkost
Basis rauwkost
Contact

Wilt u kennismaken met het vaste assortiment van EasyVers of wilt u de diverse mogelijkheden bespreken?

Neem dan contact met ons op en vraag een gratis proefpakket aan!

Ook bent u van harte welkom ons bedrijf te bezoeken en een kijkje te nemen in onze FSSC 22000-gecertificeerde snijkeuken. Neem voor meer informatie telefonisch contact met ons op via 0184 67 90 20 of mail naar info@easyvers.nl