headerimage
Verrassend, Vers en Veelzijdig

Onze service

Flexibiliteit en kwaliteit; dit zijn de sleutelwoorden van FlexiVers. U kunt bij ons daarom altijd rekenen op:

Hoge kwaliteit groente en fruit
Net zoals onze leveranciers en tuinders voldoet FlexiVers aan strenge kwaliteitsnormen. Wij zijn erg trots op onze HACCP-certificering. Daarnaast zorgen wij zelf voor een extra ingangscontrole, waarbij wij letten op de kwaliteit en houdbaarheid van onze producten.

Kwalitatief goede producten vanuit onze eigen productiekeuken
Dankzij onze eigen productiekeuken hebben wij de mogelijkheid om onze producten te versnijden tot een mooi kant-en-klaar product. Zo maken wij diverse roerbakmixen, (fruit)salades en heerlijke stamppotten. De mogelijkheden zijn eindeloos! Kijk voor meer informatie op www.easyvers.nl of neem contact met ons op.

Regionale en seizoensgebonden producten
Naast het vaste assortiment kunt u bij FlexiVers ook terecht voor mooie seizoensproducten en producten uit de regio. Op deze manier biedt FlexiVers een ruim, wisselend aanbod.
Persoonlijk contact
Bij FlexiVers kunt u altijd rekenen op persoonlijk contact met één van onze vriendelijke medewerkers. Hebt u vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers willen u altijd zo goed mogelijk van dienst zijn.

Medewerkers die met u meedenken
Onze medewerkers doen altijd hun uiterste best om u service op maat te bieden. Zij zullen te allen tijde met u meedenken om aan uw wensen te voldoen.

De mogelijkheid om 24 uur per dag te bestellen
U kunt altijd, 24 uur per dag en 7 dagen in de week, bestellen bij FlexiVers. Via het online bestelsysteem kunt u gemakkelijk en snel uw bestelling doorgeven.

Leveringen 6 dagen per week
Wij leveren 6 dagen per week (niet op zondag), waardoor u altijd voorzien bent van verse producten.


Meer informatie

Nieuwsgierig naar de producten van FlexiVers? Vraag dan een gratis proefpakket aan. Ook bent u van harte welkom ons bedrijf te bezoeken.


  0184 67 90 20

Laat een bericht achter:

*
*

*

*

*

*

*
*
Let op! Alle velden zijn verplicht.
Verzenden