headerimage
Verrassend, Vers en Veelzijdig

Over FlexiVers

"Ideale versleverancier door extreem staaltje flexibiliteit"

Steeds meer horecaondernemers ontdekken FlexiVers als ideale versleverancier. Onder hen bevinden zich evengoed chique restaurants als een lokale brasserie.

De sleutel tot het succes van deze groentespecialist uit Hardinxveld-Giessendam? De bedrijfsnaam spreekt boekdelen: flexibiliteit en versheid. Eigenaren Arnold van Dalen en Rudolf Sluimer spelen flexibel in op al je wensen.

Bron: Hap & Tap | nummer 2 | 2014
 

FlexiVers richt zich al sinds 2001 op het leveren van zowel bewerkte als onbewerkte versproducten aan horecabedrijven. Maar ook kinderopvangcentra en kantoren bestellen hun groenten en fruit bij FlexiVers. Naast haar versproducten levert FlexiVers een ruim assortiment aan producten als vruchten- en groentesappen, aardappelproducten (bewerkt en onbewerkt), exotisch fruit en verse kruiden. Flexibiliteit en de kwaliteit van de producten staan hierbij voorop.

Nevenactiviteiten
FlexiVers mag regelmatig een bijdrage leveren aan diverse sponsorprogramma's en tv-programma's. Zo zijn de versproducten van FlexiVers bijvoorbeeld in de smaak gevallen bij de redactie van Junior Masterchef 2012!Certificeringen

HACCP staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points en is een voedselveiligheidssysteem. Bedrijven die met voedsel omgaan voorkomen hiermee dat de veiligheid van ons eten in gevaar komt. De Amerikaanse NASA bedacht het HACCP systeem in de jaren 60 om het eten voor astronauten te controleren.

Bedrijven die voedsel produceren of verwerken moeten mogelijke risico’s beschrijven in een voedselveiligheidsplan (HACCP-plan). Alle voedselverwerkers zijn verplicht een HACCP-plan op te stellen. HACCP valt onder de Europese wetgeving.